top of page

Okeroistentie 1
15880 Lahti (Sopenkorva)

 EPD MOTORSPORT 

Autojen ohjelmoint, eli lastutus, Lahdessa, tehopenkin kanssa.

Toiminnan vaiheet

Auton diagnostiikka luku-> Vakio tehomittaus -> Ohjelmointi -> Uusi tehonmittaus -> Valmis!

Soittakaa 10:00 - 20:00

040-5105736

Ottakaa yhteys

Täälä ollaan

Meidän yritys

Epd Motorsport on virittänyt autoja reilusti yli vuosikymmenen. Meillä on satojen onnellinen asiakaiden autot tehopenkin tietopankissamme. Olemme käyttäneet vuosien varrella useita erilaisia ohjelmien toimittajia Saksasta ja Englannista. Viime vuosikymmenistä lähtien olemme luoneet vahvan kumppanuuden Ison-Britannian johtavien Chiptuning-ohjelmoijien, nimittäin Viezun sekä myös erikoisemille tapauksia Saksalaisten kontaktien kanssa. Ne ovat suuria sekä pienempiä organisaatioita, joilla on laaja kokemus teollisuudesta, sekä nopea ja luotettavia lähdteitä markkinoiden parhaita ohjelmia.

Tehonmittaus ennen ja jälkeen

Lastutus, eli hienosti sanottu optimointi alalla on ikävä taipumus antaa lupauksia, jotka ovat reallisuuden raamien ulkopuolella. Lisää tehoja voi toki saada, hetkelisesti, jos poistaa autojen ohjelmien omat suojamekanismia. Mutta tämä johtaa hyvin todennäköisesti moottoreiden vaurioitumisen jossakin vaiheessa ja lopulta pettyneihin asiakkaisiin.

Jo vuonna 2008, sijoitimme dynomometriin eli tehopenkkiin (ei neliveto). Diagnostiikkalaitteiston ja tämän koneen avulla voimme tarkistaa autojen moottorin kunto sekä tehtaalla että optimoidussa muodossa. Tämä poistaa kaikki "jos ja painat" -kohdat, koska voimme havaita moottorin ongelmat paitsi ennen virittämistä, myös sen jälkeen. Voimme poistaa kaikki epäilyt siitä, onko luvatut tulokset saavutettu vai ei. Mielestämme autojen optimointi ilman tehonmittauksia on hyvinkin amatöörimäinen.

Mutta viime kädessä autojen suorituskyky arvioidaan sen mukaan, kuinka se käytäytyy tienpäällä. Jos asiakas ei ole tyytyväinen jostakin syystä, tarjotaan 14 päivän rahat takaisin -takuu. Tätä ei kuitenkaan ainakin toistaiseksi ole koskaan jouduttu tehdä, koska kaikki ohjelmiamme voidaan hienosäätää, jos ensimmäinen yritys ei ole täysin onnistunut. Alkuperäinen ohjelma säilyy tietopankissamme ja se voidaan palauttaa ilmaiseksi milloin tahansa.

Käytämme vain uusinta ja turvallisinta Alientech-laitteistoa ja -ohjelmistoa, jota on markkinoilla saatavilla autosi virittämiseen. Nämä ovat laillisia lisensoituja versioita, ei kiinalaisia ​​kopioita, joita löytyy kaikkialta markkinoista.

bottom of page